BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.439,64
HABER /  GÜNCEL

İlişki Durumu: Evli 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlişki Durumu: Evli 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İlişki Durumu: Evli dizisinini yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti internethaber.com'da.

Abone ol

İlişki Durumu: Evli 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İlişki Durumu Evli yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte İlişki Durumu: Evli dizisinin yeni bölüm ve son bölüm detayları...

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği ve başrollerinde Berk Oktay ve Seren Şirincenin yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken İlişki Durumu Evli’nin yeni bölümünde neler olacak? İlişki Durumu: Evli yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

İLİŞKİ DURUMU: EVLİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İLİŞKİ DURUMU: EVLİ SON BÖLÜM ÖZETİ

"İlişki Durumu: Evli"nin Cumartesi günü ekrana gelen üçüncü bölümünde yaşananlar:

Çocuk hikayesinin altından Erkut’un çıkmasıyla, Erkut’un işine son vermeye çalışan Can, sürpriz bir iş teklifi alır.

Bu teklif aileyi maddi olarak rahatlatsa da Erkut’u hayatlarına kalıcı olarak sokmak gibi manevi hasarlar da bırakır.

Üstelik yine Erkut’un planıyla Ceyda Sosyal Medya Uzmanı olarak Ayşegül'lerin evine girerek ilişkilerinin üzerini gölgeler.

İLİŞKİ DURUMU: EVLİ KONUSU

İlişki Durumu: Evli'de Can ve Ayşegül, deli dolu ailesi ile birlikte "hem mutlu; hem de evli olmak mümkün mü?"nün cevabını arayacak. Bazen fırtınada sığınılacak bir liman olacak onlar için evlilik, bazen fırtınanın ta kendisi... Ama geminin yükü hep "aşk" olacak. Ayşegül yeni evlenmiş bir genç kız olarak şunu çok iyi bilecek ki "Her başarılı erkeğin arkasında, onunla gurur duyan bir karısı ve bu işe şaşakalmış bir kayınvalidesi vardır"

İLİŞKİ DURUMU: EVLİ OYUNCULARI