BIST 10.125
DOLAR 32,29
EURO 34,85
ALTIN 2.434,05
HABER /  MEDYA

Ilıcak ve Alçı birbirine girdi! Kıyamet koptu

CNN Türk'te yayımlanan Dört Bir Taraf programında Nazlı Ilıcak va Nagehan Alçı arasında çok sert bir darbe tartışması yaşandı.

Abone ol

CNN Türk'te yayımlanan Dört Bir Taraf programında dün akşam Nazlı Ilıcak va Nagehan Alçı arasında çok sert bir darbe tartışması yaşandı. Ilıcak ve Alçı, birbirlerine ağır sözlerle yüklendi. Nagehan Alçı'nın Ilıcak'ı 'darbecileri desteklemekle' itham etmesi üzeri şu diyalog yaşandı. 

Nazlı Ilıcak:
Eğer zahmet edip benim 12 Eylül kitabımı okursanız... Orada hapse giren ben, yargılanan ben, Zincirbozan'a düşen Demirel'i, Evren'e karşı savunan ben. Yazılarım sansüre uğradığı için bazen o sansürü aşmak için denge cümleleri koruyordum... Ona rağmen Tercüman gazetesi benim yazılarım dolayısıyla 3 defa kapatıldı. Ve siz çıkıp bana 12 Eylül'cü diyorsunuz. Nilüfer Göle gibi önemli biri, "Nazlı Ilıcak gibi askeri darbelere karşı çıkmış bir insanı, kendisini en mağdur zamanda savunmuş bir insanı bile diskaliyife ediyor..." İşte sizler gibi insanlara kalıyor, arada bir fark var!

Nagehan Alçı:
Bizim sayemizde bir meşruiyet kazanıyorsunuz, burada oturuyorsunuz, kendinizi temize çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bir de üstelik buraya Nilüger Göle gibi değerli bir akademisyenin ismini kullanarak kendinizi temize çekmeye çalışıyorsunuz. 

Nazlı Ilıcak: S
en ne diyorsun ya?

Nagehan Alçı:
Kendi geçmişnizi çöpe attınız, artık yalan da söylüyorsunuz!


İşte o anlar!