BIST 9.072
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.325,68
HABER /  GÜNCEL

İlber Ortaylı torununu paylaştı asıl gençliğine bakın!

İlber Ortaylı torunu Deniz Ali ile olan fotoğrafını paylaştı. İlber Ortaylı'nın instagram hesabına girenler ise onun dikkat çeken gençlik fotoğrafları ile hayli şaşırdılar. İşte İhber Hoca'nın gençlik yıllarından resimleri.

Abone ol

Tarih profesörü İlber Ortaylı, ailesiyle birlikte olduğu bir yatta, kızının oğlu Deniz Ali ile çekilen fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Torunu dünyaya geldikten sonra Üsküdar'dan kızının yanına Levent'e taşınan İlber Ortaylı ona hayli düşkün. Deniz Ali isimli torunu ise şimdiden dedesinin küçük bir kopyası.

İlber Ortaylı, Habertürk'ten Sami Akbıyık'a verdiği röportajında şunları söylemişti:

"İstanbul’da gün yollarda geçiyor. Gereksiz randevu meraklıları, olmadık şeyler için ziyaret ediyorlar. Üsküdar’da oturuyordum, torunumun doğmasıyla birlikte Levent’e, kızımın karşısına taşındım. Yeni kitaplar için çalışıyoruz, makaleler yazıyorum."

"ERKEN KALKIP TORUNUMU SEVİYORUM"
"Henüz 17 aylık. Kızımın oğlu. İnsanın torunu olunca hayatı değişiyor. Eğlence oluyor. İstanbul’da çocuk yetiştirmek çok zor ve tehlikeli. Burası çocuklar için değil, çarşılar için yaratılmış bir şehir. Bazı Anadolulular, İstanbul’u çarşı şehri olarak biliyor."

İLBER ORTAYLI'NIN GENÇLİK RESMİ
İlber Ortaylı instagram hesabından gençlik fotograflarını da paylaştı. İşte o karelerden biri;

İlber Ortaylı'nın torununa bakın aynı dedesi!