BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

İl genel meclisinde de başörtüsü

Başörtülü vekillerin Meclis sıralarında yerlerini almasının ardından Erzurum İl Genel Meclisi’nde de AK Parti’li Meclis üyesi Merve Küçükali...

Abone ol

Başörtülü vekillerin Meclis sıralarında yerlerini almasının ardından Erzurum İl Genel Meclisi’nde de AK Parti’li Meclis üyesi Merve Küçükali, ilk kez başörtülü olarak oturuma katıldı.
AK Parti’li 5 kadın milletvekilinin TBMM’ye başörtülü girmesinden sonra Erzurum İl Genel Meclisi’nin AK Parti’li üyesi Merve Küçükali oturumlara başörtülü katılmayı tercih etti. Daha önceden peruk takarak görev yaptığı İl Genel Meclisi’ne başörtüyle girmenin kendisini sevindirdiğini anlatan Küçükali, “Bir yıldır meclis üyesiyim ve ilk defa toplantıya başörtüsü ile katılıyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın istikrarlı duruşu ile başörtüsü artık serbest. Yıllardır, yapılan ayrımcılık sonunda bitti. Çok huzurluyum, içimde ayrı bir sevinç var. Daha özgür hissediyorum kendimi. Yıllardır yapılan bu ayrımcılık Başbakanımız sayesinde noktalandı. Türkiye artık normalleşiyor. İnşallah, o kötü günleri bir daha yaşamayız. Çok mutluyum” diye konuştu.
(İHA)