BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Başkent’te faciadan dönüldü

Başkent’te kontrolünü kaybeden bir otomobil, hızını alamayıp fotoğraf stüdyosuna girdi. Stüdyonun kapalı olması faciayı önledi. <br/>Kaza sa...

Abone ol

Başkent’te kontrolünü kaybeden bir otomobil, hızını alamayıp fotoğraf stüdyosuna girdi. Stüdyonun kapalı olması faciayı önledi.
Kaza sabah saatlerinde Kızılay, Ziya Gökalp Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 19 DE 721 plakalı otomobilin sürücüsü Galip Doğan, Ziya Gökalp Caddesi üzerinde seyir halindeyken aracın kontrolünü kaybetti. Hızını alamayan otomobil, Mediha Eldem Sokak bitişiğindeki fotoğraf stüdyosuna girdi. Fotoğraf stüdyosunun kapalı olması olası bir faciayı önledi.
Kontrolden çıkan otomobilin çarptığı trafik levhaları ise etrafa saçılarak açık olan bir simit kafeye isabet etti. Kafe çalışanları ve müşteriler neye uğradıklarını şaşırdı. Şoku atlatan çalışanlar, sürücü Galip Doğan’ı kaza yaptığı araçtan çıkarıp, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ambulansa binmek istemeyen sürücüyü, polis ekipleri uzun süre ikna etmeye çalıştı. Yaralı sürücü sağlık ekiplerinin yardım talebini geri çevirince ambulans geri döndü. Doğan, olay yerine gelen bir arkadaşının ısrarı üzerine hastaneye gitmeye ikna oldu. Bunun üzerine kaza yerine tekrar gelen sağlık ekibi Doğan’ı tedavi etmek üzere İbn-i Sina Hastanesi’ne götürdü. Kazada Galip Doğan’dan başka yaralı bulunmazken, fotoğraf stüdyosu ve otomobil ağır maddi hasar gördü. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.
(İHA)