BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,09
HABER /  GÜNCEL

İkizler burcunu 2019 yılında neler bekliyor? Hande Kazanova

Bu sene özellikle, göz önünde bulunacağınız ortamlarda, aile ilişkilerinizde, evlilikle ilgili atacağınız bir yıl olacak sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Hande Kazanova cevapla.tv'de merak ettiklerinizi anlattı.

Abone ol

 2019 yılında  özellikle, göz önünde bulunacağınız ortamlarda, aile ilişkilerinizde, evlilikle ilgili atacağınız adımlar ve ortaklaşa atacağınız adımlarda 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihlerinde dikkatli olmakta fayda olduğunu söyleyen Cevapla.tv Uzmanı Astroloji Danışmanı Hande Kazanova 2019 yıllık burç yorumlarını anlattı.

Hande Kazanova'nın cevapla.tv'de yaptığı yorum:

Evliyseniz, partnerinizin hayatındaki güzel gelişmeler sizin hayatınızı da güzelleştirebilir. Ama eğer bekarsanız bu sene evlenmek için harika bir yıl. İlişkinizi bir üst seneye taşımak, söz, nişan, evlilik gibi konulara adım atmak için bu sene Jüpiter’den aldığınız etkilerle destekleneceksiniz. Ortaklaşa adım atmak istediğiniz işlerinizde şans sizden yana olacak. Bu sene giriştiğiniz ve adım atmak istediğiniz konularda tek başınıza olmamaya özen gösterin. Ortaklıklarla, diğer insanlarla beraber atacağınız adımlar sizi büyütecek, genişletecek, daha fazla şansın ve fırsatın karşınıza gelmesine sebep olacak. Hukuki konularda, taşınma ile ilgili konularda ve danışmanlık ile ilgili konularda bu sene şans rüzgarı sizin tarafınızdan esiyor.

Ortak parasal konularda önemli sorumluluklar üstleneceğiniz bir yıl içerisindesiniz. Geçen sene olduğu gibi para harcamak, kaynaklarınızı etkin bir şekilde kullanmak, kafanıza göre hareket etmek kolay olmayabilir. Başka insanların parasal sorumluluklarını da hayatınızda üstlenebilirsiniz. Bir vergi ya da bir kredi borcunun altına girebilirsiniz. Yani bu sene parasal konularda daha dikkatli adımlar atmaya özen göstermelisiniz. Başkalarına kefil olmak, arkadaşınıza, etrafınıza, ailenize borç almak borç vermek gibi konularda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. İkili ilişkiler ve evlilik hayatınızda şanslı olduğunuzu söylemiştik. 

Aşırı iyimserlik ve çoşkudan uzak durmalı, olaylara daha gerçekçi gözlerle yaklaşmalısınız. Eğer girişimleriniz bu tarihlere denk geliyorsa sıkıntı ve problemlerin oluşması muhtemel görünüyor. Bu sene 3 Haziran sizin Yeni Ay’ınız. Bu yüzden de hayati kararlarınızı, önemli adımlarınızı 3 Haziran’da oluşacak Yeni Ay ve sonrasında devreye sokmak çok ama çok güzel olacak. Diğer taraftan bütün tutulmaları para hattınızda yaşayacaksınız. Yani para alacak-verecek dengesi önemli. Yakın çevre bağlantılarınız 21 Ocak’ta devreye girerken 6 Ocak’taki tutulma bir para ya da borçla ilgili bir konunun yeniden düzenlenmesini karşınıza getirebilir. Temmuz ayında, 2 Temmuz’da oluşacak yeni tutulma ile beraber elinize bir para geçebilir. Bu tutulmayla beraber parasal konularda birazcık daha dikkatli adımlar atmanız gerektiğini de göreceksiniz.

Güzel bir 2019 diliyorum.

Kaynak : Cevapla.tv