BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,73
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Volkan Demirel'in gözleri doldu özür diledi

Fenerbahçe'de kadro dışı olan Volkan Demirel, düzenlediği basın toplantısıyla Ali Koç ve Semih Özsoy'dan özür dilerken tecrübeli eldivenin gözleri doldu.

Abone ol

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın göreve gelmesi ile kadro dışı bırakılan futbolcuların durumları netleşirken Aatıf ve Nabil Dirar'ın affedilip Antalya kampına kafilesine dahil edilmesinin ardından tecrübeli kaleci Volkan Demirel için de flaş bir gelişme yaşandı.

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, sözlerine gündemi meşgul ettiği için özür dileyerek başlayan Volkan Demirel, açıklamalarını gözleri dolarak sürdürdü.


Volkan Demirel, "Bu geçen süreçte yaşananlarla beraber konuşmalar var, olanlar var. Bunlar geride kaldı. Önümüze bakıp Fenerbahçe'yi bulunduğu bu yerden çıkarmamız lazım. Kendimle alakalı gündemi bu kadar meşgul ettiğim için özür diliyorum. Camia olarak içinde bulunduğumuz durum kabul edilemez. Hep beraber Fenerbahçe'yi yukarılara taşımamız gerektiğini biliyorum. Bugüne kadar yaptığım gibi bundan sonra da elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

''ÖZÜR DİLİYORUM''
''Başkanımı çok seviyorum.'' diyen Volkan, ''Başkanımızın da belirttiği gibi çok önemli bir insan benim için. Başta başkanım olmak üzere asbaşkanımdan da özür diliyorum. Duygularla hareket eden bir insanım, kırmış olduğum insanlar olabilir. Herkesten özür dilerim. Hep söyledim gibi, her zaman Fenerbahçe için var oldum ve böyle de devam edecektir.'' şeklinde konuştu.

GÖZLERİ DOLDU
17 sezondur Fenerbahçe forması giyen Volkan Demirel'in özür dilerken gözlerinin dolması dikkatlerden kaçmadı.