BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İkiz bebekler evde böyle öldü

Ataşehir'de doğum sancısı bastıran anne, ambulans beklerken evde doğum yaptı, ancak bebekler kurtarılamadı.

Abone ol

Ataşehir'de, evinde doğum yapmaya çalışan bir annenin ikiz bebekleri doğum sırasında öldü.

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan annenin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Doğum sırasında ölen ikiz bebeklerin kız olduğu öğrenildi.

AMBULANS GELENE KADAR DOĞURDU

Olay sabah saatlerinde Kayışdağı Mahallesi Egemenlik Caddesi'ndeki bir evde meydana geldi. İddialara göre normal doğumu bekleyen anne Melek Koç'un (34) aniden sancıları başladı. Evde kayın validesi bulunan Koç, acılar içinde bağırmaya başladı. Dakikalar içinde peş peşe doğum yapan anne için hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Eve gelen sağlık ekipleri bebeklerin öldüğünü belirledi. Anne Melek Koç'un da hayatını kaybetmesinden endişelenen sağlık ekipleri hemen Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Durum polis ekiplerine haber verilince olayla ilgili inceleme başlatıldı. Doğum sırasında iş yerinde olan baba Özkan Koç'a haber verildi. Eve geldiğinde bebeklerinin öldüğünü öğrenen Özkan Koç daha sonra hastanedeki eşinin yanına gitti. Gazetecilere tepki gösteren acılı baba, "Ben evde yoktum. Nasıl olduğunu bilmiyorum." dedi.