BIST 10.265
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.413,69
HABER /  DÜNYA

İkinci kez anjiyo oluyor !

Spor Toto Süper Lig’de deplasmandaki Torku Konyaspor maçının ardından Konya Havaalanı’nda kalbi sıkışan ve kaldırıldığı hastanede anjiyo ola...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’de deplasmandaki Torku Konyaspor maçının ardından Konya Havaalanı’nda kalbi sıkışan ve kaldırıldığı hastanede anjiyo olan Medical Park Antalyasporlu futbolcu Mehmet Sedef’in 2. kez anjiyo olacağı belirtildi.
Futbolcularının rahatsızlığı nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Torku Konyaspor maçı sonrası Mehmet Sedef’in izin alarak İstanbul’a gitmek için yola çıktığını hatırlattı. Mehmet’in Konya Havalimanı’na geldiği esnada kalbinde bir sıkışma olduğunu ve havalimanı doktoruna müracaat ettiğini belirten Başkan Gencer, "Nabzında düşüklük tespit edilen oyuncumuzu hemen ambulansla Medicana Hastanesi’ne sevk etmişler. Hastanede yapılan muayenede anjiyo yapılması kararlaştırılıyor. Yapılan anjiyoda Sedef’in kalbe giden iki damarının tıkalı olduğu tespit edildi. İlaç tedavisi uygulandı. Yeni yapılacak anjiyonun ardından damarların açılmadığı tespit edilirse, acil olarak by-pass ameliyatına alınacak. Şuan binci açık kendisi ile konuşabiliyorum. İlaç tedavisine devam ediliyor. Birazdan ikinci anjiyo yapılacak. Her şey daha net ortaya çıkacak” dedi.
(İHA)