BIST 10.269
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.408,27
HABER /  DÜNYA

Pi’nin Yaşamı Türkiye pazarında

Oscarlık "Pi’nin Yaşamı" adlı filmin efektlerinin yapıldığı Wacom Teknolojisi de Türkiye pazarına girdi. <br/>Konuyla ilgili bilgi veren W...

Abone ol

Oscarlık "Pi’nin Yaşamı" adlı filmin efektlerinin yapıldığı Wacom Teknolojisi de Türkiye pazarına girdi.
Konuyla ilgili bilgi veren Wacom Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgeleri Genel Satış Müdürü Alexander Maliyenko, "Türkiye teknoloji pazarının geçmiş yıllardaki büyüme oranına baktığımızda ve büyük potansiyelin farkına vardığımızda, Türkiye’nin var olmak için önemli bir yer olduğunu görüyoruz. Bu gerçeğin altını daha da çizmek için, CeBIT esnasında yeni ürün ve inovasyonlarımızı birinci elden Türkiye medyasına sunmak istedik" dedi.
2013’te 30. yılını kutlayan Wacom, pazara neredeyse tam bir profesyonel ve tüketici ürünleri serisi getirdi. Wacom, Windows 8 işletimli Cintiq Companion ve Android temelli Cintiq Companion Hybrid ürünlerini piyasaya sürerek bilgisayar ticaretine de girmiş oldu. Yeni Intuous Creative Stylus, baskı hassasiyeti ile birlikte iPad 3, iPad Retina ve iPad Mini’de kullanılmak üzere profesyonel çizim aleti sunuyor. Wacom aynı zamanda tüm Intuos grafik tabletleri serisini ve Bamboo Styli ürün ailesini yeniden tasarladı ve geliştirdi. Bunun yanı sıra Bamboo Pad; Windows 7, Windows 8 ve Mac OS işletim sistemli masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için çoklu dokunuş ve kalem girişi sunuyor.

"Pİ’NİN YAŞAMI FİLMİNDE KULLANILAN TEKNOLOJİ"
Alexander Maliyenko, ürünlerinin ve teknolojilerinin bugün dünyanın bir çok sektörü tarafından kullanıldığına dikkat çekerek, Oscarlık "Pi’nin Yaşamı" adlı filmin yine bir Wacom teknolojisi sayesinde yapıldığını söyledi. Maliyenko, “Tüm ticari alanlarda sunmak üzere bu kadar çok yeni ürüne sahipken, Türkiye’de de pek çok yeni müşterinin dikkatini çekeceğimizi ve partner ağımızı genişleteceğimizi umuyoruz” dedi.
Wacom’un yeni Kanal Geliştirme Yöneticisi olarak Pınar Delipınar’ı görevlendiren Japon şirket, bölgenin hızla gelişen bir pazar olmasının getirdiği önemin farkında olduğunu açıkça gösteriyor.
(İHA)