BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İkinci eş için kocası ile oğlunu hasladı

Eşinin ikinci evlilik yapacağı yönündeki şakaya kızan kadın tencerede kızarttığı yağı kocasının üzerine döktü

Abone ol

Eşinin ikinci evlilik yapacağı yönündeki şakaya kızan kadının tencerede kızarttığı yağı kocasının üzerine döktüğü, bu sırada yağın çocuğa da sıçradığı öne sürüldü.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, baba ve oğlunun, eşinin ikinci evlilik yapacağı yönündeki şakaya kızan kadın tarafından kızgın yağla yaralandığı iddia edildi. AA muhabirinin telefonda görüştüğü, yaralanan İsmail Ö'nün ağabeyi Musa Ö, böyle bir iddia olduğunu belirterek, ''Oğlu dedesine bir şey söylemiş, o da oğluna 'neden böyle söyledin. Utanmadın mı' demiş, bir tokat atmış, karısı da önceden hazırladığı yağı üzerine dökmüş. Olay bilerek yapılmış'' dedi. Siverek'in bir köyünde üzerlerine kızgın yağ dökülen baba ve oğlu yaralanarak hastaneye kaldırılmış, baba ve oğul buradaki müdahalenin ardından Diyarbakır'a sevk edilmişti.

Kızgın yağla yaralanan Karabahçe köyü imamı İsmail Ö. ile oğlu Muhammet Ö, Diyarbakır'da hastanede yapılan müdahalenin ardından ambulans helikopterle Adana'daki Başkent Hastanesine sevk edildi. Burada tedavi altına alınan yaralılardan babanın durumunun ağır olduğu bildirildi.