BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  MAGAZİN

İkinci ‘Agu’ vakası

MF֒nün yeni albümü ‘AGU’nun sanatseverlerle buluşmasına az kaldı.

Abone ol

MF֒nün 10 Nisan’da müzikmarketlerde yerini alacak olan ‘AGU’ isimli albümünde Milli Park, Vurgun Yedim, Amanın Aman, Sarı Laleler, Gündüz Rüyası gibi yeni şarkılar bulunuyor.


Müzik piyasasının sevilen grubu MF֒nün yeni albümü ‘AGU’nun sanatseverlerle buluşmasına az kaldı. Albüme isim arayan grup üyelerine akıl hocalığı yapan Cem Yılmaz, üç sanatçının soyadları olan Alanson, Güner ve Uğur’un ilk harflerini birleştirince ortaya esprili bir ‘AGU’ vakası çıktı.


Son zamanlarda bir ‘Agu’ esprisi aldı başını gidiyor. Ancak bunun bir albüm adı olacağı herhalde kimsenin aklına gelmezdi. Yeni doğan bebeklerin konuşmaya başlamadan önce ağzından çıkan anlamsız hecelerden biri olan ‘Agu’, önce Mehmet Ali Erbil’in diline dolandı. Cem Yılmaz’la ilgili ‘O agu derken biz otomobile biniyorduk’ diyen Mali’nin ardından ikinci vaka da Türkiye’nin en ünlü grubuyla gündeme geldi.

İMDADA CEM YETİŞTİ

Sıfır kilometre şarkılardan oluşan yeni albümlerine isim arayan grup üyelerinin imdadına Cem Yılmaz yetişti. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Uğur Özkan’ın soyisimlerinin başharflerini birleştiren Yılmaz, albüme ‘Agu’ ismini önerdi. MFÖ de bu esprili teklifi kabul edince yeni albüm AGU, ilginç hikayesiyle müzikmarketlerdeki yerini almaya hazırlandı.


MALi NE DERSE DOĞRUDUR


Ünlü şovmen Cem Yılmaz, yeni reklam filmiyle yakaladığı başarının tadını çıkarıyor. Önceki akşam Bebek’te dolaşırken objektifimize yakalanan Yılmaz, Mali’nin kendisiyle ilgili ‘O ekmeğe agu derken biz otomobile biniyorduk’ sözlerine yorum getirdi. Yılmaz, gazetecilere önce Erbil’in yaşını sorarak ‘Mehmet Bey, yaş olarak benden çok büyük. O ne derse doğrudur’ diyerek anlamlı konuştu.