BIST 10.125
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.412,23
HABER /  GÜNCEL

İki yıldız Beşiktaş kampına yetişecek

İkinci yarıya daha güçlü girmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Simao için Madrid’de kamp kurdu.

Abone ol

Başkan Yıldırım Demirören’in ardından yöneticiler Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu da İspanya’ya gitti. Atletico Madrid’li yöneticilerle pazarlık masasına oturan Kartal’ın 2 gün içinde işi bitirmesi bekleniyor.

ROTA ALMANYA’YA DÖNECEK

Atletico Madrid, son Malaga maçında 2 asist yapan Portekizli oyuncunun yerine Brezilyalı Elias Mendes’i transfer ederken, siyah-beyazlı yöneticiler Simao’nun işi biter bitmez, Almanya’ya giderek, Almeida için Werder Bremen ile görüşmelere başlayacak. Bu transferde bir pürüz görünmüyor.

KAMPA KATILACAKLAR

Daha önce Fernandes ile kiralık olarak anlaşan Beşiktaş’ta hedef 3 süperstarı 4 Ocak’taki 2. yarı hazırlık kampına yetiştirmek.

Fatih: Schuster’i tebrik edeceğim

Bernd Schuster ile tartıştıktan sonra forma yüzü göremeyen ve Beşiktaş ile yollarını ayıracak olan Fatih Tekke, Alman hoca için “Yönetimin tüm baskısına rağmen beni oynatmadı. Helal olsun Schuster’e! Dik bir duruş sergiledi. Zaten benim transferimi de istememişti. Bu yüzden ilk gördüğüm yerde tebrik edeceğim” dedi. Konyaspor Yönetimi, bugün İstanbul’da Fatih ile bir görüşme yapacaklarını açıkladı.