BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İki yeni film gösterime giriyor

Sinema tutkunlarına müjde. Bu hafta iki yeni film gösterime girecek. Romantik-komedi ve gerilim-dram tarzındaki filmler, yazın stresini üzerinizden alacak...

Abone ol

Zevk Düşkünü
Senaristliğini ve yönetmenliğini Isabella Broue'nun yaptığı Zevk Düşkünü filminin başrollerini Marie Gillain, Julien Boisselier ve Garance Clavel paylaşıyor.

Kadının cinselliği üzerine farklı bir yorum getiren Zevk Düşkünü filminde, yaşamdan ne istediğini bilen ve zevk alan modern bir genç kadının cinselliğini kaybetmesiyle, yaşadıkları konu ediliyor.

Bir radyoda çalışan Louise, erkek arkadaşı François'yı ilk kez Paskalya'da ailesiyle tanıştırmayı planlamaktadır. Erkek arkadaşıyla birlikteliğinde artık kadınlığını kaybettiğini sezen Louise için felaket dolu günler de böylece başlar. Cinselliğini yitiren ve durumdan erkek arkadaşı François'yı sorumlu tutan Louise, terapistten jinekoloğa kadar, bilimsel olmayan yöntemler de dahil, çalmadık kapı bırakmaz. Sorunuyla ilgili çevresindeki hemen hemen herkesle dertleşmeye başlayan Louise, farkında olmadan, onları da kendi cinsel yaşamlarını sorgulamaya iter.

Karanlık Su
Yönetmenliğini Walter Salles'in üstlendiği Karanlık Su filminin başrollerinde, Akıl Oyunları filminin Oscar ödüllü oyuncusu Jennifer Connelly ile Ariel Gade, Jennifer Baxter, John Reilly ve Tim Roth var.

Karanlık Su filminde kocasından yeni boşanan ve küçük kızıyla birlikte yaşayan, onun velayet davasından dolayı da bir hayli yıpranan genç bir kadının başından geçenler işleniyor.

Ayrıldığı kocasından kaçmak için yeni bir hayata başlayan Dahlia Williams, işini değiştirir, kızını da yanına alarak yeni bir eve taşınır. Dahlia her şeye yeniden başlayacaktır ki, yeni evlerinde tedirgin edici bir atmosfer, anneyle kızın huzurunu kaçırır. Evden gizemli sesler gelirken, duvarlardan da siyah sular akmaya başlar. Kocasından kaçan Dahlia'yı ve kızını, bu kez yeni evlerinde başka bir kabus beklemektedir.


Kaynak: www.trt.net.tr