BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,97
ALTIN 2.448,33
HABER /  MAGAZİN

İki ünlüyü böyle barıştırdılar

Hafta sonu Kıbrıs'ta ayrı otellerde sahneye çıkan Kenan Doğulu ile küs olduğu Serdar Ortaç, özel bir operasyonla bir araya getirilip barıştırıldı

Abone ol

Kıbrıs'a barış geldi! Önceki akşam Kıbrıs'ta sahneye çıkan Kenan Doğulu, şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenleri coştururken aynı dakikalarda Serdar Ortaç başka bir otelde seyircilerini eğlendiriyordu. Ortaç, gecenin ilerleyen saatlerinde konserini bitirince Doğulu'nun sahne aldığı otele gitti.

Kenan Doğulu, konserini bitirince otel sahini bir süredir küs olan iki popçuyu barıştırmak için harekete geçti. Ortaç, otel sahibinin ricasıyla Doğulu'yla bir araya geldi. Bir süre sohbet eden iki ünlü popçu, daha sonra otel içinde özel müşteriler için ayrılan odaya geçerek aynı masada birlikte kumar oynadı.

"ANNEM KUMAR OYNUYOR"

Yaza damga vuracak bir albüm hazırladığını söyleyen Serdar Ortaç, "Annem kumarı bana bıraktırdı ama durumu benden beter hale geldi. Sabaha kadar kumar oynadı ve konserimi izleyecek mecali bile yok. Şu an odada uyuyor. Hayatımda ilk kez konserimi kaçırdığını görüyorum" dedi.

"BEREN'LE İLİŞKİMİZ İYİ GİDİYOR"

Kenan Doğulu da Beren Saat'le ilgili kaçamak cevaplar verdi: "Beren'le ilişkimiz çok iyi gidiyor. Ancak bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Ben nazardan korkar ve nazara inanırım.