BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

İki terörist öldürüldü

Batman'da bir polis memurunu yaralayan biri kadın iki PKK'lı ölü ele geçirildi.

Abone ol

Batman'ın Gercüş ilçesinde polis panzerine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda bir polis memuru şehit oldu. Olayda biri kadın, iki PKK'lı öldürüldü.

Batman Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Gercüş'te devriye görevi yapmakta olan polis panzerine, Yatılı Bölge İlköğretim Okulu kavşağında iki terörist tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Açılan ateşte polis memuru Erkan Serdar Sallar yaralanarak Özel Batman
Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Sallar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin bir eve sığındıklarının belirlenmesi üzerine operasyon düzenlendi.  Operasyonda, iki terörist ölü olarak silahlarıyla birlikte ele geçirildi. 

Şehit polis memurunun cenazesi, uçakla Ankara'ya gönderilecek.

Batman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Gercüş'te devriye görevi yapmakta olan polis panzerine yönelik YİBO (Yatılı Bölge İlköğretim Okulu) kavşağında biri kadın, biri erkek 2 terörist tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildiği bildirildi.

Açılan ateşle polis memuru Erkan Serdar Sallar'ın yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin bir eve sığındıklarının belirlenmesi üzerine operasyon düzenlendi. Operasyonda, 2 terörist ölü olarak silahlarıyla birlikte ele geçirildi.