BIST 10.400
DOLAR 32,16
EURO 34,89
ALTIN 2.403,42
HABER /  MAGAZİN

İki kuruşluk canın var

İbrahim Tatlıses'le canlı yayında tartışan Yıldız Tilbe gizli numaradan tehdit telefonları alıyor;

Abone ol

Şarkıcı Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses arasındaki kavga giderek büyüyor. Tatlıses'in Tilbe'ye "Seni p.. elinden kurtardım" demesiyle başlayan tartışma yeni bir boyuta taşındı.

Vatan gazetesinin haberine göre, Tilbe can güvenliğinin tehlikede olduğunu ve tehdit mesajları aldığını iddia ederek suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Tilbe "Tehdit ediliyorum. Telefonla arayıp birkaç kurşunluk canın var, senin de sıran geldi diyerek kapatıyorlar. Çocuklarımın, kardeşlerimin, yeğenlerimin, benim ve ailemin can güvenliği tehlikede" dedi.

Tilbe ayrıca İbrahim Tatlıses'e verdiği ve aralarında "Seni Sana Bırakmam", "Kop Gel Günahlarından", "Ayrılamam" gibi şarkıların da bulunduğu 7 şarkısını bir daha okumaması için ihtarname çektirdiğini açıkladı.

Programdan sonra Tatlıses'in arayıp kendisinden özür dilemediğini belirten Tilbe "Ben kimsenin malını mülkünü çalmadım, tacını tahtını almadım elinden. Herhangi bir beklentide bulunmadım. Hoşluk olsun diye programına katıldım, hakaret gördüm. Yasalara başvuracağım, devlet var. Burası orman değil ki, dağ başı da değil. Koruma talep etmeyeceğim" dedi.