BIST 9.943
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.441,51
HABER /  GÜNCEL

İki karısını ve çocuklarını öldürdü jandarmayla çatıştı! Köylüler linç etmek istedi

ADIYAMAN'da imam nikahlı eşi Emine Orki ve oğlu Enes Avcı'yı (18) öldüren şahıs, Bekir Avcı (76) jandarma ekipleri ile girdiği silahlı çatışmada vurularak yakalandı. Katil Bekir Avcı burada köylüler tarafından linç edilmek istenildi.

Abone ol

ADIYAMAN'ın Güzelyurt Köyünde Bekir Avcı (76), evinde tartıştığı eşi Emine Orki ve oğlu Enes Avcı'yı (18) tabanca ile sırtından vurarak öldürüp kaçtı. Silah seslerini duyan köy sakinleri eve geldiklerinde anne ve oğlunun cansız bedeniyle karşılaşınca durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Bekir Avcı'yı yakalamak için çalışma başlattı.

KATLİAM SİLAHIYLA ATEŞ AÇTI... Yapılan çalışmalar kapsamında eşini ve oğlunu öldüren Bekir Avcı, Jandarma ekipleri tarafından olayın yaşandığı Güzelyurt Köyü yakınlarında sabaha karşı görüldü. Jandarma ekiplerinin dur ikazlarına uymayan ve eşi ile oğlunu öldürdüğü tabanca ile jandarma ekiplerine ateş açtı.

KÖYLÜLER LİNÇ ETMEK İSTEDİ... Jandarma ekipleri ile çatışmaya giren Bekir Avcı, vurularak yaralandı. Jandarma ekiplerince gözaltına alınmaya çalışılan Bekir Avcı burada köylüler tarafından linç edilmek istenildi. Jandarma tarafından köylüler durdurulurken, Bekir Avcı, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

34 YIL ÖNCE DE İLK EŞİ VE OĞLUNU KATLİTMİŞTİ... Bekir Avcı'nın 34 yıl önce tabanca ile ilk eşini, bir çocuğunu ve teyzesi oğlunu öldürdüğü ve cezaevine gidip çıktığı öğrenildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.