BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.294,00
HABER /  GÜNCEL

İki kardeşe Türk bayrağını çıkartın dayağı

Yeni aldıkları otomobille gezintiye çıkan iki kardeş önleri kesilen bir grup tarafından saldırıya uğradı. Saldırının nedeni ise...

Abone ol

Antalya'da yeni aldıkları otomobille gezintiye çıkan Ferhat ve Osman Uyar kardeşlerin, mahallede önlerini kesen 15 kişilik grup tarafından, aracın ’sunroof’undaki Türk bayrağı çıkartmalarının istendiğini, çıkarmadıkları için dövüldükleri öne sürüldü.

Olay, önceki gece saat 23.30 sıralarında merkez Kepez İlçesi Habibler Mahallesi’nde meydana geldi. Ferhat ve kardeşi Osman Uyar, birkaç gün önce ikinci el otomobil satın aldı. Kardeşlerin aldığı otomobilin sunroof’unda ise bir Türk bayrağı bulunuyordu.

KARDEŞLERİ DÖVEREK HASTANELİK ETTİLER

İddiaya göre, dün gece Ferhat Uyar, kardeşine otomobil sürmesini öğretirken yanlarına gelen 4 kişi, sunroof’ta bulunan Türk bayrağı çıkartmasını sökmesini, aksi takdirde kendileri için iyi olmayacağını söyledi. Ferhat ve Osman Uyar bayrağı sökmeyeceklerini söyleyerek araçlarına binip uzaklaşmak istedi. Bu sırada yaklaşık 10 kişilik bir grup daha kardeşlerin yanına gelerek saldırdı. Saldırganlar, Uyar kardeşleri döverek hastanelik etti.

Ferhat ve Osman Uyar saldırganların kaçmasının ardından durumu polise bildirdi. Daha sonra hastaneye giderek rapor alan kardeşler, şüpheliler hakkında şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelileri aramaya başladı. Antalya Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Uyar kardeşlerin evinin önünde beklemeye başladı. Polis, olası bir saldırıya karşı Uyar kardeşleri koruyor.