BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.412,65
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İki çocuğunu bırakıp kayıplara karıştı

Ödemiş ilçesinde, iki hafta önce "temizliğe gidiyorum" diyerek evden ayrılan iki çocuk annesi Gülseren Akdağ Y. (30) kayıplara karıştı.

Abone ol

Atatürk Mahallesi Çakıcı Caddesi'nde dört ay önce boşandığı eşinden olan iki çocuğuyla oturan Gülseren Akdağ Y., esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu.

26 Temmuz günü "bir eve temizliğe gidiyorum" diyerek, iki çocuğunu yakında oturan annesine bırakan genç kadından bir daha haber alınamadı.

Tüm aramalara rağmen kızlarına ulaşamayan ailesi, polise ve jandarmaya başvurdu, savcılığa dilekçe verdi. Endişeli baba Süleyman Y., "Torunlarım her gün ağlıyor. Annemiz nerede diye bana soruyor. Onlara ne söyleyeceğimi şaşırdım" dedi.

Kayıp kızları ile önceki günlerde kullandığı telefondan arayıp görüştüklerini anlatan baba Süleyman Y. şöyle konuştu: "Annesine, Antalya'da olduğunu ve bir otelde çalıştığını söylemiş. Beni merak etmeyin deyip kapatmış. Ancak daha sonra biz bu numaradan tekrar aradığımızda kendisine ulaşamadık. Sürekli kapalı çıkan bu numarayı savcılığa da ilettik ama henüz bir sonuç alınamadı. Torunlarımın ağlamalarına yüreklerim dayanmıyor ardık. Ne olur kızımı görenler ya da yerini bilenler en yakın güvenlik güçleriyle irtibata geçsin."