BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,74
ALTIN 2.410,46
HABER /  SPOR

İki as oyuncu bir sonraki maçta yok

Milli Takımız, Bosna Hersek karşısında tam bir hakem katliamına uğrarken, iki önemli oyuncusunu da kaybetti.

Abone ol

Milli Takımımız'ın iki önemli ismi Arda ve Emre Bosna'da gördükleri kartlarla 10 Ekim'de Belçika'daki maçta forma giyme şansını kaybetti 

 Maça kart sınırında çıkan Arda Turan ve Emre Belözoğlu gördükleri sarı kartlarla cezlı duruma düştüler. İki yıldız oyuncumuz Dünya Kupası elemelerinde 10 Ekim'de Belçika'da oynayacağımız karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Arda ve Emre ancak elemelerde Ermenistan ile yapacağımız Bursa'da oynanacak son maçımızda takımdaki yerlerini alabilecekler. Arda ve Emre'nin gördüğü sarı kartlar da yadırgandı. Galatasaraylı futbolcu bir orta alan mücadelesi sırasında gereği yokken rakibini formasından çekince, Fenerbahçeli oyuncu ise kendisinin dahil olmadığı bir pozisyonda hakemin verdiği karara itiraz edince kartla gördüler.

HAKAN VE EMRE SAKATLANDI
Bu arada Hakan Balta ve Emre Belözoğlu dünkü maçta sakatlandılar. Kaburgası zedelenen Hakan'ın cumartesi günkü derbide oynamasının zora girdiği bildirildi. Ligde 3 mlaç cezası olan Emre'nin ise ayak bileğine darbe aldığı, Fenerbahçe'nin UEFA'daki Twente maçına yetişeceği öğrenildi.