BIST 10.319
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.451,08
HABER /  GÜNCEL

İki aile arasında silahlı kavga

Çorum'da iki aile arasında birkaç gün önce laf atma olayı sonrasında bugün çıkan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

Abone ol
Çorum'un Osmancık İlçesi'nde iki aile arasında birkaç gün önce yaşanan tartışma sonrasında bugün çıkan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.
 
Çorum'un Osmancık İlçesi'ne bağlı Öbektaş Köyü'nde iddialara göre geçtiğimiz günlerde köyde yaşayan Burhan Yazıcı köy çeşmesinden su içerken Ayşe Akkoca ile arasında laf atma yüzünden kısa bir tartışma yaşandı. Çeşme başında tartışan Yazıcı ve Akkoca bir süre sonra ayrıldı. Bugün iki ailenin köy meydanında kurban kestikten sonra Ayşe Akkoca'nın çocukları ve yeğenleri ile Yazıcı ailesi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile her iki aile av tüfekleri ve tabancalarla birbirlerine ateş etti. Açılan ateş sonucu Dursun Akçakoca (29), Mehmet Akçakoca (36), Alaaddin Akçakoca (21), İsmail Akçakoca (33) ve Ömer Akçakoca ve Kemal Yazıcı (74) yaralandı. Yaralılar, köydeki vatandaşların yardımıyla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılar daha sonra ambulanslar Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayın ardından köye giden jandarma ekipleri inceleme başlattı. Jandarma'nın olay yerinde yaptığı incelemede birisi dolu 5 adet tabanca mermisi, birisi dolu 2 adet de av tüfeği mermisi bulundu. Akkoca ailesinin evinde arama yapan jandarma ekipleri henüz kavga kullanılan silahlara ulaşamadı. Geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü olayda henüz herhangi bir gözaltı olmadığı öğrenildi.