BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,74
ALTIN 2.425,04
HABER /  GÜNCEL

Hamile kadın cinayetini DNA çözecek

Bursa'da bir tarlada boğularak öldürülmüş halde bulunan 4 aylık hamile kadın cinayetini DNA testi çözecek.

Abone ol

Bursa'nın Gürsu ilçesindeki bir tarlada boğularak öldürülmüş halde bulunan 4 aylık hamile Leyla Algan ile ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü sürüyor.

Genç kadınının ölümüyle ilgili toplanan deliller DNA testi için İstanbul'a gönderildi.

Gürsu ilçesinde ikamet eden Harun Algan, eşi Leyla Algan ve 1,5 yaşındaki oğlu Gökhan'ın evde olmadığını görünce durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Yapılan arama sonucu 4 aylık hamile 28 yaşındaki Leyla Algan, Cambazlar Köyü'ndeki bir tarlada ölü olarak bulundu. Genç kadının, kafasına kesici aletle vurulduktan sonra iple boğularak öldürüldüğü tahmin ediliyor. Halen kayıp olan 1,5 yaşındaki Gökhan Algan'ı bulamayan jandarma, cep telefonuna ulaşılamayan Leyla Algan'ın cesedinin yanında, bira şişeleri, sigara izmaritleri ve kuru yemiş atıkları buldu.

Cinayet zanlısına ait bir emare arayan jandarma ekipleri, soruşturmasını ceset üzerine yoğunlaştırdı. Boğularak öldürülen kadının ölmeden önce zanlıyla boğuştuğu belirlendi. Maktulenin tırnakları arasındaki deri parçaları ve kılları delil torbasına koyan güvenlik güçleri, elde edilen delilleri DNA raporunun çıkarılması için İstanbul'a gönderdi.