BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,64
HABER /  MAGAZİN

İkbal Gürpınar'a eşinden suçlama: Umrede başka erkeklere...

İkbal Gürpınar'ın kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdüğü eşi Emre Ermiş, kendisine dava açan Gürpınar'ı, umre ziyareti sırasında 'başka erkeklere sürtünmekle' suçladı.

Abone ol

Eşi Emre Ermiş'ten şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeden koruma kararı aldıran sunucu ve yazar İkbal Gürpınar Ermiş, boşanma davası açtı. Eşi Ermiş'ten gündeme bomba gibi düşecek bir açıklama geldi; Ermiş, Gürpınar'ın birlikte sundukları 'Kâbe Yolları' isimli programın çekimi için gittikleri umrede başka erkeklere sürtündüğünü ileri sürdü.

Gürpınar, açtığı boşanma davasında eşinin yumruğunu kaldırarak kendisine saldırdığını iddia etti. Dava dilekçesinde şu iddialara yer verildi: "Evliliğin ilk gününden itibaren eşine karşı kıskanç tavırlar sergileyen Emre Ermiş, bu kıskançlığını son 7-8 ayda fiziksel ve psikolojik şiddete çevirdi.

'BAŞKA ERKEKLERE SÜRTÜNMEK'LE SUÇLADI

Emre Ermiş, eşiyle birlikte sundukları 'Kâbe Yolları' adlı programın çekimleri için gittikleri umre ziyareti sırasında eşini başka erkeklere sürtünmekle suçladı. Başka bir sefer program ekibinin önünde yumruğunu kaldıran Emre Ermiş'i ekiptekiler engelledi. Aşırı kıskanç olan Emre Ermiş, müvekkilimin aleyhine delil oluşturmak amacıyla evine, otomobiline dinleme ve GPS cihazı yerleştirdi."

ikbal-gurpinar-ve-esi.jpg 

İkbal Gürpınar Ermiş, 100 bin lira maddi, 500 bin lira manevi tazminat talep etti. Dava dosyasına gizlilik ve yayın yasağı konulmasını istedi.