BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

İhanet fotoğraflarına ne dediler?

Armağan'ın ihaneti Ersoy'u sinir krizine soktu. Armağan Uzun'un bahanesi ise çok bildik oldu...

Abone ol

Magazin dünyası çiçeği burnunda gelin Bülent Ersoy'un aldatılmasını konuşuyor. Armağan Uzun'un bir genç kızla ortaya çıkan sarmaş dolaş fotoğrafları Ersoy'u şok etti.

Tek affedemeyeceğim şey ihanet

10 yıl önce ilk eşi Cem Adler'i kendisini aldattığını öğrendiği an boşamaya karar veren Ersoy, geçen günlerde katıldığı bir magazin programında "Affedemeyeceğim tek şey ihanet. İlk evliliğimde de aldatıldığımı öğrendiğim an hemen boşandım" demişti.

İkinci evliliğinin üzerinden daha 20 gün geçmişken yine ihanet olayıyla gündeme gelen Ersoy, bu kez sessiz kaldı. Ersoy, basın mensuplarından gelecek sorularla muhatap olmamak için saatlerce telefonunu kapalı tuttu. Ersoy, kendisine ulaşanlara da, "Ne görünüyorsa o... Şu anda bir yorum yapmak istemiyorum... Zamanı gelince gerekli açıklamayı yapacağım" diye konuştu.

Armağan'ın savunması; Çocukluk arkadaşım

Eşi Bülent Ersoy'u aldatmadığını belirten Armağan Uzun, ilişkilerinin yıpratılmaya çalışıldığını söyledi. Fotoğraflardaki bayanın çocukluk arkadaşı olduğunu belirten Armağan Uzun, "Üzüldüğüm tek nokta, bu ilişkiye başlangıcından bu yana çıkar amaçlı bir ilişki gözüyle bakılması. Bunu anlamıyorum. Ben evli bir insanım. Kesinlikle böyle bir şey olamaz" dedi.