BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Galatasaray adada buluştu

Galatasaray camiası, yenilenen Galatasaray adasında buluştu!

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yenilenen Galatasaray Adası'nda sarı-kırmızılı camiaya davet verdi.

Kuruçeşme'de bulunan Galatasaray Adası'nda yapılan yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Özhan Canaydın'ın kulüp üyelerine adayı tanıtmak amacıyla verdiği davette, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbol takımı oyuncuları ile çok sayıda davetli üye katıldı.

Başkan Canaydın, yaptığı konuşmada, adanın yeni bir konsept dahilinde yeni bir işletme zihniyetiyle hizmete başladığını kaydederek, ''Camiamız için çok güzel bir yatırım oldu. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Tüm üyelerimizi davet ettik. Gelenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu davetlerimiz, yatırımlarımızla beraber devam edecek. Kalamış Tesisleri'nde güzel şeyler oldu. Burada da güzel şeyler oluyor. Yeni stadımızın temeli atıldığında daha da güzel olacak. Şimdi burada insanların beraberlik, şevk ve sevgisini görüyoruz. İşte Galatasaray bu'' diye konuştu.

Organizasyona ev sahipliği yapan başkan Canaydın, üyelerle yakından ilgilenirken, futbol takımı oyuncuları ve teknik heyetin de geceye katılmasının ardından üyelerin futbolculara yakın ilgi gösterdiği görüldü. Gecede müzik eşliğinde ışık gösterileri de gerçekleştirildi.