BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,74
ALTIN 2.475,38
HABER /  GÜNCEL

İHA Seçim sonuçları daha farklı - İşte İnce ve Erdoğan'ın oy oranları

Anadolu Ajansı seçim sonuçları tartışma konusu olurken İhlas Haber Ajansı sonuçları da farklı çıktı. İHA seçim sonuçlarına göre Erdoğan yüzde 54.3 oranında oy alırken Muharrem İnce'nin oy sonucu yüzde 29.4 civarında.

Abone ol

TÜRKİYE 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarına ilişkin ajansların geçtiği veriler tartışma konusu oldu. Anadolu Ajansı verilerine Muharrem İnce, Meral Akşener ve HDP kesiminden tepki geldi. İnce twitter hesabından yayınladığı açıklamada AA verilerinin gerçeği yansıtmadığını iddia etti.

CHP ise kendi seçim sonuçlarını yayınlayarak Muharrem İnce'nin oy oranının yüzde 30'un üstünde olduğunu duyurdu. Anadolu Ajansı seçim sonuçları ile İHA arasında da farklar var.

HDP VE İYİ PARTİ BARAJI GEÇEMİYOR MU? : İHA seçim sonuçlarına göre Cumhur ittifakı oy oranı yüzde 57'nin üstünde. Millet İttifakı oyları ise yüzde 32 civarında. İHA sonuçlarına göre HDP kıl payı barajı aşarken İYİ Parti ise henüz barajı geçemiyor görünüyor.

ERDOĞAN VE İNCE'NİN OY SONUÇLARI : İHA ajansının geçtiği son seçim sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan oyların yüzde 54.3'ünü alıyor. Muharrem İnce ise henüz yüzde 30'u bulabilmiş değil. İşte

İHA CANLI SEÇİM SONUÇLARI ŞÖYLE: