BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.470,35
HABER /  GÜNCEL

İğrenç tecavüz oyunu polise takıldı

Küçük kızı tecavüzden telekulak kurtardı

Abone ol

Adana’da ’Kızına partiden yardım alacağız’ diyerek kandırdığı komşusunun 11 yaşındaki kızı G.C.’yi, meyve suyuna ilaç katıp, birlikte olması için 45 yaşındaki sevgilisine götürdüğü iddiasıyla tutuklanan 31 yaşındaki Gülbani D. ile sevgilisi Hakkı A. hakkında toplam 9.5’ar yıl hapis cezası istendi.

Geçen ekim ayında meydana gelen olayda, iddiaya göre Gülbani D., sevgilisi Hakkı A.’nın isteği üzerine, cinsel ilişkiye girmesi için komşusunun ilköğretim okulunda okuyan kızı G.C.’yi hedef seçti. Kızın annesini, ’AK Parti’den öksüz çocuklara yardım dağıtılacakmış, kızına da yardım alalım’ diyerek kandıran Gülbani D., küçük kızı yanına aldıktan sonra cep telefonuyla sevgilisi Hakkı A.’yı arayarak, "Kızı ayarladım. Okuldan getiriyorum. Meyve suyuna ilacı koyup içireceğim. Ancak 50 lira isterim" dedi. Polis, bir başka suç kapsamında telefonlarını dinlediği Hakkı A. ve sevgilisi Gülbani D.’yi küçük kızla birlikte minibüse binerken yakaladı.

Tutuklanan Hakkı A. ile sevgilisi Gülbani D. hakkında, ’çocuğun nitelikli cinsel istismarı, cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından dava açıldı.

18’LİK KIZ İSTEMİŞ

Adana 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanıklar suçlamaları kabul etmedi. Gülbani’den 18- 19 yaşlarında birini istediğini belirten Hakkı A.şunları söyledi:

"Gülbani ile haziran 2010’dan beri görüşüyorum. Geceleri alkol alırım. Gülbani ile yaptığım telefon görüşmesinde, ailevi sorunlarımın da olması nedeniyle ile kendisinden 18- 19 yaşlarında birisini getirmesini istedim. O da ’tamam’ dedi. Olay günü merkez parkta buluştuk. Ancak kızın yaşının küçük olduğunu görünce herhangi bir şey yapmadım. İlk görüştüğümüzde ayrılacaktım. Ancak ’Karnımız aç’ deyince karınlarını doyurdum. Büfeden cips ve meyve suyu aldım. Daha sonra kendilerinden ayrılacaktım. Ancak polisler yakaladı."

KISKANMIŞ

Gülbani D. de savunmasında, Hakkı A. ile aralarında ilişki olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Onu kıskanıyordum. Benden sürekli, özellikle alkol aldıktan sonra genç kız getirmem konusunda istekte bulunuyordu. Bana telefon görüşmesinde son kez genç kız istediğini söyledi. Başka bir istekte bulunmayacağını da söyledi. Kızı, annesinden ’AK Parti’den yardım alacağız’ diye aldım. İlacı da daha önce aldım. Minibüs beklerken kıza içinde ilaç bulunan meyve suyunu verdim. Ancak otobüs geldiği için kız içmedi, attı. Amacım Hakkı’nın kızı küçük görüp, cinsel isteklerinden vazgeçmesi idi. Kendisine teslim etmeyecektim, pişmanım

" ’TADINI BEĞENMEDİM, İÇMEDİM’

Meyve suyunun tadı değişik olduğu için içmediğini belirten G.C. de ifadesinde, "Gülbani, olay günü beni annemden ’AK Parti’ye gidip yardım alacağız’ diye istedi. Minibüste telefonla görüştü. Götürdüğü merkez parkta bir süre dolaştık. Daha sonra benden bir süre uzaklaştılar. Hakkı, Gülbani’ye para verdi. Minibüse birlikte bineceğimiz esnada polisler bizi yakaladı" dedi.

ANNE ŞİKAYETÇİ OLDU

Kızın annesi Adile C. ise sanıklardan şikayetçi olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Gülbani’nin annesi sabah gelip, ’Öksüz çocuklara yardım yapılıyor’ diye kızımı benden istedi. Saat 11.00’da gittiler, saat 18.00 olmasına rağmen gelmediler. Merak edip bir kaç kez Gülbani’nin annesine gittim ancak haber yoktu. Daha sonra polisler durumu bana bildirdi. Hakkı’nın kardeşleri gelip şikayetimi geri almam için bana bir daire dahi teklif ettiler. Gülbani’nin ailesi de evime saldırıp beni dövdü."

SAVCI 9.5 YIL İSTEDİ

Dosyadaki eksikler tamamlanınca Cumhuriyet Savcısı mütalaasını verdi. Savcının mütalaasında, sanıklar hakkında cinsel taciz suçundan 2’şer yıl, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan da 7’şer yıl 6’şar ay hapis cezası istedi.

Mahkeme heyeti, sanık avukatlarının savunma için süre isteyince duruşmayı erteledi.