BIST 10.989
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.506,18
HABER /  DÜNYA

İGDAŞ’tan TT Arena açıklaması

İGDAŞ, Türk Telekom Arena’ya doğalgaz bağlanmadığı iddialarını yalanladı. <br/>İGDAŞ, yarıda kalan Galatasaray-Juventus karşılaşmasının oyn...

Abone ol

İGDAŞ, Türk Telekom Arena’ya doğalgaz bağlanmadığı iddialarını yalanladı.
İGDAŞ, yarıda kalan Galatasaray-Juventus karşılaşmasının oynandığı sahanın ısıtma sistemine doğalgaz bağlanmadığı iddiaları üzerine bir açıklama yaptı. Açıklamada, “TT Arena 12.12.2010 tarihinden itibaren doğalgaz kullanmaya başlamıştır. TT Arena’nın Kompleks içinde doğalgaz bağlanması için başvuruda bulunduğu tüm ünitelere gerekli tesisat kontrolleri yapıldıktan sonra doğalgaz bağlantısı yapılmıştır. Söz konusu üniteler de halihazırda doğalgaz kullanılmaktadır.
TT Arena tribünlerin doğalgazla ısıtılabilmesi için başlattığı proje çalışmasını tamamladığında İGDAŞ tribünlere de doğalgaz bağlantısını gerçekleştirecektir. Bilindiği üzere herhangi bir mekana doğalgaz verilebilmesi için öncelikle proje dosyaları ile İGDAŞ’a başvurulması gerekmektedir. Her abonemiz için uyguladığımız standart güvenlik kontrollerinin proje dosyalarında ve tesisatta yapılması sonrası doğalgaz açılabilir. Bu sürecin en kısa sürede tamamlanabilmesi için de İGDAŞ, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’ya her türlü desteği vermektedir. Gerekli başvurular yapılmadığı halde İGDAŞ’ı gaz vermeyen kurum olarak, yaşanan sıkıntının sorumlusu şeklinde gösteren açıklamaların gerçeği yansıtmadığını bildirir, kamuoyunun bu konuda doğru bilgilendirilmesinde aracı olmanızı rica ederiz” denildi.
(İHA)