BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,96
ALTIN 2.443,03
HABER /  GÜNCEL

Arabalar buzda dans etti

Yollara hazırlıksız çıkan sürücülerin yol açtığı trafik kazaları ise kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Abone ol

Akşam saatlerinde şehrin her 2 yakasında başlayan yoğun kar yağışı, aralıklarla gece boyunca devam etti. Yer yer yoğunluğunu artıran kar yağışı, sürücüleri hazırlıksız yakaladı.

Buz pistine dönen yollarda ilerlemeye çalışan sürücüler zor anlar yaşadı. Kar yağışı nedeniyle ilerleyemeyen araçlara çevreden yetişen vatandaşlar yardım ederken, buzlanan yollarda çok sayıda kaza meydana geldi.

Sabaha karşı yollara hazırlıksız çıkan sürücülerin yol açtığı trafik kazaları ise kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Şişhane’den Kasımpaşa istikametine inen yokuşta kontrolden çıkan bir otomobil, önünde seyreden motosiklete arkadan çarptı. Devrilen motosikletin sürücüsü araç altında kalmaktan son anda kurtulurken, buzlanan yolda kayan ticari ve özel otomobiller zincirleme kazaya neden oldu. Saniye saniye kaydedilen görüntülerde, sürücülerin yollara hazırlıksız çıktığı görüldü. Çok sayıda aracın karıştığı kazanın ardıından önlem alınmaması başka kazaları da beraberinde getirirken, bölgede tuzlama çalışmasının yetersiz olduğu belirtildi.