BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.410,68
HABER /  GÜNCEL

İETT pasolarının süresi doluyor

İETT'nin verdiği pasoların geçerlilik süresi, 4 Nisan Cuma günü sona eriyor.

Abone ol

İETT'den yapılan yazılı açıklamada, işletmenin, 2007 yılı indirimli seyahat kartlarını yenilediği belirtilerek, bu yılki pasoların, eskisinden kolay ayırt edilmesi için sarı renkte olacağı bildirildi.

Açıklamada, kartı olmayan öğretmen ve öğrencilerin, İETT'nin Karaköy, Topkapı ve Hasanpaşa'daki bürolarına veya internet yoluyla müracaat ederek, 2008 yılı pasolarını alabilecekleri belirtildi.

Bireysel ya da online başvuruda bulunan öğretmen ve öğrencilerin, seyahat kartı istek formu, fotoğraflı kimlik kartının aslı ve 5 YTL kart bedeli karşılığında yeni kartlarını alabileceklerinin belirtildiği açıklamada engelli vatandaşlara verilen hizmet ile ilgili de ifadelere yer verildi.

Açıklamada "İETT'nin ağır derecede engelli vatandaşların seyahatlerini kolaylaştırmak için bu kişilerin refakatçisini de ücretsiz taşıdığı belirtilerek, üzerinde "Refakatli" ibaresi bulunan "Beyaz Kart"ların engelli vatandaşla birlikte seyahat eden refakatçi (sadece bir kişi) için geçerli olduğu, bu kartı refakatçilerin tek başına kullanamadığı da hatırlatıldı.