BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.503,64
HABER /  GÜNCEL

İDO'dan yeni sefer iptalleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı yoğun kar yağışı ve oluşacak fırtına uyarısı nedeniyle THY yarınki 40 seferini iptal etti

Abone ol

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul'da bugün etkili olması beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle bugün yapılacak 40 seferini dünden iptal etti.

THY'nin yanı sıra Macar Havayollarının Budapeşte-İstanbul ve İspanya İber Havayollarının Madrid-İstanbul seferleri de iptal edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı yoğun kar yağışı ve oluşacak fırtınanın hayatı olumsuz etkileyeceği şeklindeki son uyarı üzerine önlem  aldıklarını belirten THY yetkileri kendi internet sitesinden yolcuları uyararak yarın uçacakları kente yapılacak sefer durumunu öğrenmeden evden çıkmamalarını bildirdi. Özellikle İç Hatlarda Ankara, Denizli, Trabzon, Malatya, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Bodrum, Sivas, Erzincan, Sinop seferleriyle Dış Hatlarda ise Bakü, Cenevre, Hamburg gibi seferlerin şimdiden iptal edildiği açıklandı.

THY'nin bildirisinde şöyle denildi:

"Yurt genelini etkisi altına alan ağır kış koşulları nedeniyle havayolu ulaşımında aksamalar olabilmektedir. 17 Şubat 2012 itibariyle aşağıdaki bazı seferler iptal edilmiştir.

Havalimanına gelmeden önce uçuşunuzun güncel statüsünü Çağrı Merkezi'nden (444 0 849) veya web sitemiz üzerinden kalkış-varış uygulaması ile kontrol edebilirsiniz.

Eğer uçuşunuz iptal olmuş ise mağdur olmamanız için lütfen havalimanına gelmeden önce yeni bir uçuşla ilgili Çağrı Merkezi'nden (444 0 849) onay alınız. Uçuşlarla ilgili güncel statüye mobil cihazınızdan da mobil.thy.com adresini kullanarak erişebilirsiniz.

İDO SEFERLERİ İPTAL

İDO'dan alınan bilgiye göre, İDO'nun, 17.15'teki Bostancı-Yenikapı/ArmutluTK-Armutlu deniz otobüsü seferleri, saat 15.30'daki Bandırma/Yenikapı-Bostancı, saat 15.30'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy, saat 18.00'deki Bostancı-Yenikapı/Bandırma, saat 18.30'daki Kadıköy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsleri ile saat 18.30'daki Bandırma/Yenikapı hızlı feribot seferleri yapılamayacak.

İDO'nun saat 07.30'daki Bandırma/Yenikapı-Bostancı ve 08.00'deki Armutlu-ArmutluTK/Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri de hava muhalefeti nedeniyle yapılamamıştı.

Ayrıca yarın saat 07.00'deki Yenikapı/Bandırma hızlı feribot seferi de iptal edildi.