BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.470,94
HABER /  MAGAZİN

İddialar kuyruklu yalan

Oyuncu Bergüzar Korel ile bale sanatçısı Tan Sağtürk'ün biten ilişkisi hakkında ortaya atılan iddiaya ikiliden tepki geldi.

Abone ol Halit Ergenç'in gönderdiği SMS yüzünden ayrıldıkları iddiasını reddeden Korel- Tan Sağtürk ikilisi "Bu, kuyruklu koca bir yalan" dedi..

İkilinin gıpta edilen ilişkilerinin bitiş nedeni hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. İlki, Korel'in, Çeşme'de bir sörf hocasına âşık olduğu yönündeydi. İkincisi ise Tan Sağtürk'ün evlilik sözleşmesi hazırlatıp, boşanma durumunda Bergüzar Korel'in kendisinden gayrimenkul veya nakit para istemesini engellemek istediği yönündeydi. Ayrılık hakkındaki üçüncü iddia ise Halit Ergenç'in rol arkadaşı Bergüzar Korel'e aşk mesajları atması; Tan Sağtürk'ün de bunları okuması oldu. Bir başka deyişle ilişkinin ihanet yüzünden bittiği öne sürüldü. Üstelik çift taraflı bir ihanetti. Çünkü Halit Ergenç evliydi.

'CANIMIZ ÇOK SIKILDI'
Bergüzar Korel bu söylenti için "Koca, kuyruklu bir yalan. Bu konularda artık rahatsız edilmek istemiyorum" dedi. Tan Sağtürk ise bir hayli öfkeliydi. Ünlü bale sanatçısı, ihanet iddialarını "Artık gerçekten sıkıldım. Benim de, Bergüzar'ın da ayrılık nedenimiz konusunda ortaya atılan iddialar yüzünden canımız haddinden fazla sıkıldı. Halit Ergenç, Bergüzar'a ne mesaj çekmiştir ne de ben o mesajları yakalamışımdır. Yok böyle bir şey" sözleriyle yalanladı.