BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.397,08
HABER /  GÜNCEL

İçip içip park halindeki cipe tecavüz etti!

Alkol tüketiminde sınır tanımayanadam bu kez de yolda park etmiş bir Land Rover cipe 'tecavüz etmeye' çalıştı.

Abone ol

İNTERNET HABERGaller'in Hollywell bölgesinde arkadaşları ile eğlenmek için 18 Ağustos dışarı çıkan 24 yaşındaki 3 çocuk babası Daniel Cooper, içkiyi fazla kaçırınca birbirinden şuursuz hareketler yaptı.

KEBAPÇININ GİŞESİNE DE 'TACİZ'

Posta.com.tr'nin haberine göre aldığı alkolün etkisiyle sokaklara işeyen, pantolonu bileklerine kadar inmiş ve tişörtünü kafasının üzerine çekmiş vaziyette yollarda dolaşan Daniel Cooper, arabalara servis yapan bir kebapçının gişesiyle sevişir gibi hareketler yapmaya başladı.

YERDE SEKS HAREKETLERİNE DEVAM

Bir anda dengesini kaybedip yere kapaklanan ve zemin üzerinde de 'sevişme' eylemine devam eden Cooper, güç bela kebapçıdan çıkarıldı. Arkadaşlarının tüm çabalarına rağmen 'hızını alamayan' adam bu kez de yakında park etmiş bir Land Rover Discovery'ye yapışıp ona 'tecavüz etmeye' çalıştı.

AYILINCA NELER SÖYLEDİ?

Yoğun alkollü gecede zor zaptedilebilen Cooper, güvenlik kameralarına takıldığının bile farkında değildi. Yaptıklarından ötürü aynı gece polis tarafından gözaltına alınan genç adam, "Alkole alışık biri değilim. Yaptıklarımın hiçbirini hatırlamıyorum" dedi.

AİLESİNE DÜŞKÜN BİR BABAYMIŞ!

Mahkeme, 'tecavüze uğrayan' cipin plakasını açıklamazken, etrafında 'ailesine düşkün bir baba' olarak tanınan Cooper'a 3 ay boyunca cuma, cumartesi ve pazar günleri 19.00 ila 07.00 arasında sokağa çıkma ve para verdi.