BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,80
ALTIN 2.422,84
HABER /  GÜNCEL

İbre Galatasaray'a çevrildi

Arsenal'in Fransız yıldızı, Valencia ile sözleşme şartlarında anlaşamadı. Bu durum ibreyi G.Saray'a çevirdi. Galatasaray, Pires için şimdiden geri sayıma başladı...

Abone ol

Robert Pires'in Galatasaray yolundaki engeller birer birer ortadan kalkıyor. İngiliz basınının önde gelen ve saygın iki gazetesi Guardian ve Times, Galatasaray'ın Robert Pires'in transferinde mutlu sona çok yakın olduğunu iddia etti.

Haberde, Sarı - Kırmızılı ekibin Başkanı Özhan Canaydın'ın, "Henüz resmi olarak imzalanmış bir anlaşma yok. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, bu transferi bitirme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" şeklindeki sözlerine yer verildi.

Arsenal'in sadece 1 yıllık sözleşme uzatma teklifi nedeniyle İngiliz ekibinden ayrılmayı kafasına koyan Fransız yıldızın Türkiye'ye sıcak baktığı bildirildi. Valencia'dan teklif alan 31 yaşındaki başarılı oyuncunun, İspanya'ya gitmek istediği ancak bu kulüple sözleşme şartları üzerinde anlaşılamaması nedeniyle transferin gerçekleşmediği ifade edildi. Ayrıca Lyon'un da Pires ile ilgilendiği ancak Fransız süperstarın kariyerinin bu safhasında ülkesine dönmek istemediği kaydedildi.

Juventus kanadında ise öncelikli hedef olan Patrick Vieira transferinde görüşmeler tıkanınca, Pires'in işi de yattı. Çünkü Galatasaray'ın istediği Fransız oyuncu, yakın arkadaşı Viera'nın adeta bonusu olarak İtalyan kulübüne transfer olacaktı.

Haber: Kaan Bora
Kaynak:
www.milliyet.com.tr