BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.442,93
HABER /  GÜNCEL

İbrahim Toraman'ın milli forma isyanı

Honduras maçı için açıklanan aday kadroda yer almamasıyla ilgili olarak konuşan Toraman adeta içini döktü

Abone ol

Toraman, "Kayserispor gibi güçlü bir takım karşısında galibiyet aldık. İlk yarı çok iyi oynadık. İsteseydik oyunu ilk yarıda bitirebilirdik. Daha farklı skor alabilirdik. İkinci yarı taraftar desteğini arkasına alan rakibimiz golü buldu. Biraz sıkıntı yaşadık; ama önemli bir galibiyet aldık." dedi.

Bir soru üzerine defans veya forvet oyuncusu olup olmadığı ile ilgili Toraman, şöyle konuştu;

"Ben daha önce forvet olarak başladım; ama defans oynuyorum. O nedenle defans görevi benim için önemlidir. Girdiğimiz pozisyonlar var. Onları değerlendiremedik. O nedenle sıkıntımız oldu. Golü atamayınca psikolojik olarak bir etki oluyor ve kayıp yaşanıyor. Çok iyi mücadele ettik ve iyi bir sonuç aldık."

Honduras maçı için açıklanan aday kadroda yer almamasıyla ilgili olarak konuşan Toraman, "bu ülkede milli takım forması bana yasak mı? Ben bu formayı genç olsun, ümit milli olsun 50'nin üzerinde giydim.. Hepsinde de çok iyi performans gösterdim. Biz ne yaptık da bu forma bize uzak kalıyor? Eğer haketmesen bu kadar konuşmam. Ben uzun süredir iyi performans gösterdiğime inanıyorum Ama bir türlü sıra bize gelmiyor" dedi..