BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,87
ALTIN 2.432,92
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses küfredip Twitter'ı bıraktı

Yasaklı olan Twitter'a giriş yapan İbrahim Tatlıses takipçilerine sinirlenip küfrü bastı ve twitter hesabını kapattı.

Abone ol

İNTERNET HABER (ÖZEL İÇERİK) - Twitter yasaklandıktan sonra "Twitter'ın kapanması beni üzmedi" diye yazan İbrahim Tatlıses tepkiler alınca sinirlendi ve fişi çekti.

Tatlıses, twitter'a giriş yasağı geldikten sonra yaptığı yorumlarla sanal alemdeki takipçilerini kızdırdı. Tatlıses, yasak için "Twetırın kapanması beni üzmedi. Hem hakaret et Hemde bu hesap benim değil de.! Yok ya özgürce belden aşağı Sonra çamura YAT, Ne güzel ya...!" diye yazdı.

IP ENGELİNİ DE AŞIP GİRDİ

İbrahim Tatlıses DNS ayarlarını değiştirerek girdiği sosyal medyada twitter yasağını savununca haliyle tepki aldı.  IP yasağı geldikten sonra da twitter'a girmeyi başarak Tatlıses, son attığı mesajında küplere binmiş gibiydi.

"Lan şerefsizler alın işte kapatıyorum" diye mesaj atan Tatlıses, Twitter'ı bıraktığını ilan etti.

İşte Tatlıses'in son mesajları;

*Al işte kapatıyorum lan şerefsizler zaten bu iş bana göre değil deli kanlıysanız diyecem ama değilsinizki sizlerle aynı çuvala giremem...!!!

*Twiti bıraktım haberiniz ola

İbrahim Tatlıses twitter'a bıraktı.png
*Twetırın kapanması beni üzmedi. Hem hakaret et Hemde bu hesap benim değil de.! Yok ya özgürce belden aşağı Sonra çamura YAT, Ne güzel ya...!

*Haber özürlüğünü anladıkta bana belden aşağı vuracak ve ben hiç birşey yapamayacam bu nasıl bir özgürlük mahkemeye gidiyorsun ben yazmadım.!

*Delikanlı adam ben yazdım inkar etmiyorum der, derde nasıl diyecek twitter çıkalı sanal alem KABADAYILARI'da çoğaldı. Yaşasın sanal alem.!!!

ibrahim tatlıses twitter kapatılması.png

TWİTTER'A GİRİŞ PROGRAMI ZENMATE İNDİR

İPHONE VE ANDROİDLER İÇİN TWİTTER'A GİRİŞ PROGRAMI

TOR İNDİR TWİTTER'A GİR