BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,67
ALTIN 2.407,43
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses kiminle evleniyor Damla Buket Çakıcı kimdir?

İbrahim Tatlıses yine evlenmeye hazırlanıyor. Yeni eş adayı da Damla Buket Çakıcı. Peki kimdir Damla Buket Çakıcı İbrahim Tatlıses ile nereden tanışıyor?

Abone ol

İbrahim Tatlıses ile ilgili evlilik bombasını İkinci Şans filminin galasına katılan Aydemir Akbaş patlattı.İbrahim Tatlıses Damla Buket Çakıcı ile evleniyor. Peki kimdir Damla Buket Çakıcı?

İbrahim Tatlıses'in 35 yıllık dostu Aydemir Akbaş gazetecilere "İbrahim yakında evleniyor. Ben de nikah şahitleri olacağım" dedi. 

Aydemir Akbaş , İbrahim Tatlıses'in evleneceği için çok mutlu olduğunu da belirterek şunları söyledi;

-"Hiç olmadığı kadar mutlu. Onu böyle görmek ne güzel" .

DAMLA BUKET ÇAKICI KİMDİR?

Damla Buket Çakıcı (kırmızı elbiseli) İbrahim Tatlıses'in attığı her adımda yanında olan bir isim. Şimdi de hayat arkadaşı olmaya hazırlanıyor.

İbrahim Tatlıses'in bir kez daha nikah masasına oturmaya hazırlandığı müstakbel eşi Damla Buket Çakıcı. Yıllardır İbrahim Tatlıses'in yardımcılığını yapan Damla Buket Çakıcı ünlü sanatçının 'sağ kolum' dediği bir isim.

İbrahim Tatlıses son evliliğini vurulduktan sonra hastane yatağında Ayşegül Yıldız ile yapmıştı. Bu evlilik çok kısa sürmüş ve Elif Ada ismini verdiği kızı doğunca ayrılmıştı.

Damla Buket Çakıcı aynı zamanda İbrahim Tatlıses'in inişli çıkışlı aşk hayatına da tanık olmuş bir isim. Ayşegül Yıldız ile olan son evliliğinin de tanığıydı.

İbrahim Tatlıses'in bir de evlilik dışı ilişkisinden olan kızı Dilan Çıtak var. Tatlıses uzun yıllar bu kızını yok saydı. Vurulduktan sonra kızı Dilan Çıtak'ı kabullenen Tatlıses onu nüfusuna geçirdi. Dilan Çıtak daha çok oğlu İdo ile iyi anlaşıyor.