BIST 10.320
DOLAR 32,24
EURO 35,07
ALTIN 2.468,05
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses bunları ilk kez anlattı

Hastalığında dostu da düşmanı da tanıdığını söyleyen İbrahim Tatlıses, “Bana ‘Servetim ayaklarının altında’ diyenler de vurulduğum gecenin sabahında hacze gelenler de oldu” ded

Abone ol

Vurulduğu haberi yayıldığında yer yerinden oynadı. Hele kafasından vurulduğu duyulunca öleceğine kesin gözüyle bakıldı. Ama beklenmedik bir mucize yaşandı. Tatlıses, Azreil'e adeta çalım atarak hayata yeniden döndü.

Vurulduktan sonra pek konuşmadı Tatlıses.. Neler yaşadığını ise ilk kez dillendirdi, "Meğer bilmediğimiz ne çok şey varmış" dedirtti.

Tatlıses önceki gece kendi mekanı Etiler Tatlıses Kebap’ta eşi Ayşegül Yıldız ve yakın dostlarıyla Fenerbahçe-Kayserispor maçını izledi. Hastalığı sürecinde dostu düşmanı tanıdığını söyleyen Tatlıses şunları anlattı:

“Bana ‘Kapıma geldiğinde bir alo de, servetim ayaklarının altında’ diyen de oldu. Vurulduğum gecenin sabahında beni hacze verenler de oldu... İnsan düşmeye görsün. Düştüm ve ayağa kalktım.

Almanya’ya gittiğim zaman sandalyede bile oturamıyordum, konuşamıyordum 11 ay yatakta kaldım ancak tedavi sürecinde öyle hastalar gördüm ki, halime şükrediyorum. (Ağlamaya başlıyor) Yaşadıklarımı, gördüklerimi, bana bunu yapanları Allah affetsin, hiçbirinin başına gelmesin.

Üç ay sonra İbo Show’la birlikte hayranlarının karşısına çıkacağını anlatan Tatlıses, “Bomba gibi geliyorum. Yeni kasetim üç aya çıkıyor. Türkçe ve Kürtçe karışık bir parça var. Bir de her defasında ağlatacak ‘Kurtlar Sofrası’ parçası var.  Ben kaç defa dinlediysem ağladım. Bir de benim sesimden dinleyince herkes ağlayacak” dedi.