BIST 10.518
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,80
HABER /  DÜNYA

İbrahim Öztürk öyle bir çark etti ki!

Zaman Gazetesi yazarı İbrahim Öztürk attığı skandal tweetlerden sonra ortadan kaybolmuştu. İbrahim Öztürk yeniden ortaya çıktı ama bu defa çark etti.

Abone ol

İNTERNETHABER. ÖZEL İÇERİK- Hz. Muhammed'le ilgili tweetleri gündeme bomba gibi düşen Zaman yazarı İbrahim Öztürk, Ekrem Dumanlı'nın açıklamalarından bir kaç saat sonra ortaya çıkarak "hesabım ele geçirildi" iddiasında bulundu.

Cemaat- AK Parti Twitter kavgasında takipçisine attığı "Peygamberin bile kıblesi şaştı oğlum!!! Kudüs'tü Kabe oldu. Bu alemde değişmeyen tek şey yalakalık, güce tapmak" tweetiyle bir skandala imza atan İbrahim Öztürk gelen tepkilerden sonra ortadan kaybolmuştu.

EKREM DUMANLI'NIN AÇIKLAMALARI MI ETKİLİ OLDU?

İbrahim Öztürk'e tepki yağınca gazetenin genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı Twitter'dan bunun asla kabul edilemeyeceğini yazarak İbrahim Öztürk'ün özür dilemesi gerektiğini söyledi.

BAHANESİ ŞAŞIRTTI

Bu açıklamalardan bir kaç saat sonra İbrahim Öztürk Twitter hesabını açtı ve "hesabım ele geçirilmiş, Peygamberimizle ilgili benim adıma atılan o tweeti reddediyorum" dedi. 

Zaman yazarından skandal Peygamber twiti

Zaman Gazetesi'nin Ekonomi yazarı dershane atışmasında kaş yapayım derken göz çıkardı. Peygamber için attığı twit hakaret dolu.


İŞTE İBRAHİM ÖZTÜRK'ÜN ÇARK ETTİĞİ O TWEETLER:  

iibrahimozturk.jpg 

ibrahim.20131119171713.jpg 

dumanli.20131119171853.jpg