BIST 10.259
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.392,75
HABER /  GÜNCEL

İBOdan reyting ölçenlere çağrı

İbrahim Tatlıses'in reyting isyanı bir süredir devam ediyor. Dün akşam da bakın neler söyledi?

Abone ol atv'de yayınlanan İbo Show programında bir süredir çeşitli yöntemler kullanılarak reytinglerde oynamalar yapıldığı iddialarını dillendiren İbrahim Tatlıses, bu sefer konuya daha farklı bir açıdan yaklaştı.

Tatlıses, dün akşam yayınlanan İbo Show programında ekrandan AGB şirketinin deneklerine seslendi.


Daha önce RTÜK'e ve AGB'ye seslenen, televizyon kanalı yöneticilerine mesajlar veren İbrahim Tatlıses, bu sefer daha farklı bir yol izleyerek direk evinde cihazı olan kişilere mesaj yolladı.

Tatlıses'in atv ekranlarından deneklere hitaben yaptığı konuşma şöyle:

"Size söylüyorum, evinde dekoder olanlar... O diğer kişiler gibi suçlu duruma düşersiniz. Siz siz olun önceden gelin ihbarınızı yapın. Bana yapın, televizyon müdürüne gidin, bi yere gidin... Kendinizi kurtarın. Bak söylüyorum, bu işin artık ayyuka çıkması çok zerre-i miskal kadar bir şey kaldı. Beni dinlerseniz çıkın, anlatın. Deyin ki, 'Bizi kandırdılar kardeşim. Bize para verdiler'... Bunu deyin, çünkü demediğiniz zaman, onlar yakalandığı zaman itiraf edecekler. Sizler de zan altında kalacaksınız. Sizler de en az onlar kadar suçlu duruma düşeceksiniz. Cezalıyı, suçluyu saklamak; saklayan da onun kadar ceza alır."

Tatlıses'in büyük tartışma yaratacak bu tavrına AGB ve diğer kanal yöneticilerinin ne söyleyeceği merak konusu oldu.