BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

İbo rakiplerine gözdağı verdi

Fener'in potadaki yıldızı İbrahim Kutluay, Beko Basketbol Ligi'nde bu sezon şampiyon olacaklarını iddia etti.

Abone ol

Sarı-lacivertli taraftarların internet sitesi ''www.antu.com''da röportajı yayınlanan İbrahim Kutluay, şampiyonluğu yakalayacak güçte ve deneyimde oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını vurgulayarak, şampiyonluk yarışıyla ilgili bir soruya şu yanıtı verdi:

''Şampiyon olacağız. Ben bunun başka bir yolu olduğuna inanmıyorum. Tüm oyuncular olarak bunu başaracak güçte olduğumuzu düşünüyoruz. Yeterli tecrübeye sahibiz. Sezonda oynadığınız maçların şampiyonlukta çok büyük etkisi olmuyor.

Önemli olan oyuncunun play-off'taki maçları kazanacağına inanması, kafa olarak hazır olması ve taraftarın bize destek olması. Biz zaten bu tecrübeye, bu motivasyona sahibiz. Dolayısıyla ben play-off'ta tüm takım olarak, aynı hedefe kilitlenen ve aynı şeyi düşünen oyunculardan oluşan bir takım olarak, şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum.

Takım arkadaşlarımdan aldığım güven beni bu şekilde konuşturuyor. Dediğim gibi inşallah play-off'larda Fenerbahçe taraftarının desteğiyle beraber şampiyonluğun en büyük favorisi biziz. Bunu başarmak tabii ki kolay olmayacak. Karşımızda Efes Pilsen gibi senelerden beri şampiyonluğa oynayan bir kulüp var. Bu sene çok iyi bir kadro kuran ve iyi basketbol oynayan bir Türk Telekom var.

Bunların arasından sıyrılıp şampiyon olmak kolay değil ama önemli olan zoru başarıp şampiyon olmak zaten. O yüzden ben bunu başaracağımız inancındayım.''