BIST 10.755
DOLAR 32,24
EURO 34,88
ALTIN 2.424,88
HABER /  MAGAZİN

İbo lokanta işine nasıl girdi?

Ödül töreninde konuşan İbrahim Tatlıses, Lokantacılık macerasını da davetlilerle paylaştı... '5 km ilerisinde lokanta açtım'

Abone ol

Mesut Yılmaz'ın Milliyet'te yayınlanan özel haberine göre uğradığı silahlı saldırı sonucu başından ağır yaralanan ve hızla eski sağlığına kavuşan İbrahim Tatlıses, önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen 'Bayim olur musun?' programının gala gecesine katıldı. II. UFRAD Franchise Ödüllerinin dağıtıldığı gecede Tatlıses'e Türkiye'de yaptığı girişimlerinden dolayı özel ödül verildi. 

"Lokantadan gıcık kaptım"

 

Ödül töreninde konuşan İbrahim Tatlıses, Lokantacılık macerasını da davetlilerle paylaştı... Tatlıses, "1979'larda Niğde Aksaray' da 50 dönüm bir arazı aldım. Orada bir restoran vardı. Ona gittik. 15 kişi yemek yedik. O zamanın parası yaklaşık 15 sene önce 400 lira hesap ödedik. Kendi kendime dedim ki, bu 400 lira ile 10 tane koyun alınır, 100 kişi doyar. Daha doğrusu lokantadan gıcık kaptım. Hemen 5 km ilerisinde 50 dönüm arazi aldım ve başladım orada lokantacılık yapmaya." diye konuştu. Oldukça neşeli olduğu gözlenen Tatlıses, zaman zaman yaptığı esprilerle davetlileri güldürdü.