BIST 10.721
DOLAR 32,18
EURO 34,95
ALTIN 2.418,12
HABER /  EKONOMİ

Hyundaiden lojistik merkezi

HMF HYUNDAI’nin yeni genel müdürlük ve lojistik merkezinin açılışı törenle hizmete girdi.

Abone ol

Hyundai İş Makinaları Dünya Başkan Yardımcısı J.J. Kim,
HMF HYUNDAI’nin yeni genel müdürlük ve lojistik merkezinin açılışı
için Türkiye’de…

Hyundai İş Makinaları Türkiye Distribütörü olan HMF Makine’nin yeni genel müdürlük binası, 17 Kasım 2006 Cuma günü, Hyundai İş Makinaları Dünya Başkan Yardımcısı J.J. Kim ve HMF Makine Genel Müdürü Tamer Öztoygar’ın katıldığı tören ile hizmete girdi.

Başta HMF HYUNDAI bayileri olmak üzere kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen açılış töreni, ilginç gösteriler ile renklendi.

HMF HYUNDAI’nin Kartal’daki yeni genel müdürlük ve deposu 1000 m2 açık alan, 4200 m2 kapalı alan üzerinde kurulu. 75 kişinin görev alacağı HMF HYUNDAI’nin yeni yönetim ve lojistik merkezi, showroom, depo, cafe / bar,oyun ve spor alanı, modern ve rahat ortamı özellikleri ile dikkat çekiyor.

HMF Makine Genel Müdürü Tamer Öztoygar :
HMF - Hyundai kabuğuna sığmıyor…

Tamer Öztoygar açılışta yaptığı konuşmada,
“HMF Makina ailesi olarak, Hyundai İş Makinelerinin Türkiye distribütörlüğünü 2003 yılından bu yana giderek artan bir başarıyla yürütüyoruz. Hyundai tarafından, 2004 ve 2005 yıllarında üst üste “Dünyanın En İyi Distribütörü” unvanına layık görülmemiz bunun en önemli göstergesi. Artan başarılarımız ve kısa sürede yükselen grafiğimiz bizi önemli bir karar almaya sevk etti. Sizlerle birlikte gerçekleşen büyüme sürecinde, eski yerimize sığamadığımız için, yeni ve daha büyük bir yuvaya, buraya taşındık. Yeni binamızın bize sağladığı geniş ve modern çalışma ortamında çok daha verimli olacağımıza inanıyorum. “

Hyundai İş Makinaları Dünya Başkan Yardımcısı J.J. Kim :
Türkiye, Hyundai İş Makinaları’nın
hem lojistik hem de üretim üssü olacak…

Açılış için Türkiye’ye gelen Hyundai İş Makinaları Dünya Başkanı J.J Kim, 13 yıllık geçmişiyle dünyadaki en eski ve en başarılı pazarları arasında yer alan Türkiye’nin, önce lojistik sonra ise üretim merkezleri olacağını söyledi. J.J. Kim Türkiye’yi bir Pazar olarak değerlendirmenin dışında coğrafi konumu ile de Hyundai için önem taşıdığını ekledi. Türkiye'den Azerbaycan, Kazakistan ve Gürcistan gibi pazarlara gireceklerini söyleyen J.J. Kim, İstanbul’da kuracakları yedek parça dağıtım merkeziyle Türkiye, bu bölgedeki lojistik üssü olacağını söyledi. Hyundai için Türkiye gelecekteki stratejilerinde önemli rol oynamaya devam edecek.