BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Başkan Erola onur ödülü

İstanbul Dişhekimleri Odası'ndan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı'na ödül.

Abone ol

İstanbul Dişhekimleri Odası, toplum diş sağlığına yaptığı katkılarından ötürü, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’u onur ödülüne layık gördü.

DR. ERHAN EROL’A ,''TOPLUMSAL DİŞ SAĞLIĞI ÖDÜLÜ''
Bilimsel Dişhekimliğinin 98’inci yılı, İstanbul Dişhekimleri Odası tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle kutlandı. Meslekte 25-40 ve 50 yılını dolduranlara sertifikalarının verildiği törende Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’a da toplum diş sağlığına yaptığı katkılardan dolayı ‘Onur plaketi’ verildi. Erol ödülünü İstanbul Dişhekimleri Odası Genel Sekreteri Ahmet Gürbüz’ün elinden aldı. GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, aldığı ödülle ilgili yayınladığını mesajda Avrupa ülkeleriyle karşılaştırıldığında ülkemizde diş sağlığı yönünde olumsuz anlamda yetersizlikler yaşandığına dikkat çekerek özetle şu görüşe yer verdi;

‘’Diş sağlığı insan yaşamında hayati bir önem arz ediyor. Ancak ne yazık ki ülkemizde bu alanda ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Özellikle çocukluk çağından itibaren verilecek eğitimlerle gelişecek olan bu alışkanlığın yeni nesillere kazandırılabilmesi için ailelere ve topluma önemli görevler düşüyor. İlçemizde bu eğitimi oluşturabilmek için bizlerde çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Okullarda yaptığımız diş sağlığı taramaları ve eğitim amaçlı toplantılarda konunun önemine dikkat çekmeyi sürdüreceğiz. Ödül için İstanbul Dişhekimleri odasına teşekkür ederken, dişhekimliğinin akademik anlamda ulaştığı 98’inci yılı kutluyorum’’.

İstanbul Dişhekimleri Odası bu yıl ilk kez ‘’Nostalji’’adını verdiği bir projeye de start verdi.Oda, proje kapsamında aralarında Gaziosmanpaşa ilçesinin de bulunduğu 23 ilde 35 bin öğrenciyi diş taramasından geçirecek.