BIST 10.644
DOLAR 32,17
EURO 35,02
ALTIN 2.503,24
HABER /  GÜNCEL

Hüseyinin ekranda yıkıldığı an!

Bu kadarı da olmaz! Son tura üç 500 bin TL'lik kutuyla girdi şansını kullanamadı. Sonrası ise büyük bir hayal kırıklığı oldu!

Abone ol

Var mısın Yok musun'da dün akşam kelimenin tam anlamıyla heyecan fırtınası yaşandı. Son tura açılmamış üç tane 500 binlik kutuyla giren Hüseyin, 126 bin TL'lik teklifi kabul ederek büyük bir fırsatı tepti!

Var mısın Yok musun'un dün akşam yarışma koltuğuna Hüseyin oturdu. Oldukça başarılı bir yarışma çıkaran Hüseyin, son iki tura da oldukça iddialı girdi. Hamdi Bey'in rekor teklifini kabul etmeyen Hüseyin, son iki tura bugüne kadar hiç karşılaşılmayan bir tabloyla girdi.

210 BİNİ KABUL ETMEDİ 

Hüseyin, son iki tura gelindiğinde ise Hamdi Bey'in 210 bin TL'lik teklifini kabul etmedi ve şansını denemek istedi. Son turlara bir 30 bin ve üç tane de 500 bin TL'lik kutuyla giren Hüseyin, 13 ve 6 numaralı kutuları açtırdı. İşte ne olduysa bu kutulardan sonra oldu. Hüseyin hiç beklenmedik biçimde üst üste 500 bin TL'lik kutuları açtırdı ve büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

TEKLİF 126 BİN YTL

Üst üste açılan bu iki kutuyla tarihi bir fırsatta kaçırılmış oldu. Hüseyin için bu kez Hamdi Bey'den 126 bin TL'lik bir teklif geldi. Uzun süre kararsız kalan yarışmacı daha fazla riske girmeyerek Hamdi Bey'in teklifini kabul ederek 126 bin TL'lik ödülle yetinmek zorunda kaldı. Programın sonunda ise kelimenin tam anlamıyla büyük bir üzüntü yaşandı. Hüseyin'in açtırmadığı kutusundan ise 500 bin TL'lik büyük ödül çıktı.