BIST 10.740
DOLAR 32,18
EURO 34,99
ALTIN 2.514,15
HABER /  POLİTİKA

Hüseyin Çelik'ten 'it'li gönderme!

Hüseyin Çelik, Başbakan Erdoğan'ın hastalığıyla ilgili haber yayınlayanlara 'it'li atasözüyle gönderme yaptı.

Abone ol

İNTERNET HABER - Başbakan Erdoğan'ın hastalığı nedeniyle tatilini yarıda keserek hastaneye kaldırıldığı ve 5 gününü tedavi altında geçirdiği iddialarına en sert tepki Hüseyin Çelik'ten geldi.

TRT Haber'e konuşan Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumu ile ilgili iddialara tepki gösteren Hüseyin Çelik, "Sayın Başbakanla programa gelmeden önce telefonla görüştüm. Son derece şen şakraktı. Birileri temennisi yazıyor. Bir atasözü vardır; ‘Atın ölümü itin bayramıdır.’ diye... İnsanlık halidir hasta olabilir. Olduğu zaman oldu, gitti ameliyat oldu. Ancak birileri saadeti başkalarının felaketinde arıyor. Maşallah turp gibi. Şu anda dinlenmeye çalışıyor. Boşuna heveslenmesinler Sayın Başbakanımızın sağlığı oldukça iyi" dedi

HABERAL'IN SERBEST BIRAKILMASI

Ergenekonla dirsek temasına geçmeden önce de Başbakan’ın açılışlarına bile katılıyordu. Mehmet Bey etrafın pof poflamalarına gelerek bunları yaptı. Zihniyet olarak CHP’li de değildir.

BALBAY'IN "SICAK SONBAHAR YAŞANACAK" AÇIKLAMASI

Ergenekon ’u eleştirenleri bu söz dikkat etmeli. Bu laf tek başına yeter. Siz neyle ısıtacaksınız, Molotof kokteylleriyle mi? Her tarafı yakacaksa size de zarar verir, sadece Ak Parti’ye mi zarar verecek. (Haberin devamı)

huseyin-celik-sicak-sonbahar.20130813125457.jpg 


erdogam-hastaneye-kaldirildi-mi.jpg