BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.509,30
HABER /  EKONOMİ

Şoke eden cep faturasına indirim

Türkiye tatilinde cep telefonuyla internetten müzik dinlediği için 15 bin Euro'luk telefon faturası şoku yaşayan Gökhan Yıldızhan'a indirim yapıldı.

Abone ol

İNTERNET HABER -Cep telefonuyla Türkiye'deyken internetten müzik dinlemesi nedeniyle Gökhan Yıldızhan'a, 15 bin Euro'luk şok bir fatura gönderen telefon şirketi, yapılan itiraz üzerine hesaplamayla ilgili incelemesini tamamladı.

Şirket, telefon faturasının 2 bin 900 Euro'ya indirildiğini bildirdi. Telekomünikasyon firmasından yapılan açıklamada, “Faturayı tekrar gözden geçirdik. Müşterinin sözleşmesi eski. Tariflerde güncelleme yapılmadığını saptadık. Bu işlemi yaparak fatura ücretini yeniden hesapladık” denildi.

DAHA ÖNCE HABER VERİLMELİYDİ

Şirketin incelemesini ardından 15 bin Euro yerine şimdi 2 bin 900 Euro ödeme ödemesi gereken Gökhan Yıldızhan, "Yine de çok fazla. Sadece biraz müzik dinlemenin karşılığında bu kadar para istenmesi normal değil. Faturanın bu kadar yükselmesini beklemeden hattı kapatmaları gerekirdi. Yapılan teklifle ilgili kesin kararımı vermedim" diye konuştu.