BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.438,79
HABER /  MAGAZİN

Asena Monaco'dan şato alacak

Ünlü oryantal Asena hayatının geri kalanını Monaco da bir şatoda geçireceğini söyledi.

Abone ol

Ramazan Bayramı'nın ilk ve ikinci günü Makedonya'daki bir otelde sahneye çıkan Asena, bayramın son günü ve devamındaki pazar gününde de Bodrum 'daki yüzer disko Club Catamaran'da sevenleriyle buluştu.

Diskoya tekneyle gelen Asena'ya tatilciler yoğun ilgi gösterirken, yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistler de danslarına eşlik etmeye çalıştı.

Sözcü Gazetesi'nden Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre; Asena çok sık yurt dışına çıktığı için, Monaco'dan şato alacak.

"ŞATO ALACAĞIM"

Yerli ve yabancı turistleri dansıyla kendine hayran bırakan Asena, uçak korkusu nedeniyle Makedonya'dan karayoluyla döndüğünü dile getirdi. Bodrum'da kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduğunu belirten Asena "Artık zamanımın yüzde 90′ını yurt dışında geçireceğim. Biraz da yurt dışında yaşamak, bu dansı tanıtmak ve kendimi göstermek istiyorum" dedi.

Asena, ayrıca bir şato almayı düşündüğünü söyledi. Başarılı oryantal sözlerini şöyle sürdürdü: "Şubattan beri Monaco'ya gidip geliyorum. Özel bir gecede sahne almıştım ve o geceden sonra hayatım değişti. Orada bir dostum bana bir şato buldu. 'Al bu şatoyu' dedi. Şimdi ben de Allahın izniyle alacağım. Tüm evraklar tamam gibi."

Asena'nın satın alacağı şato 11 oda ve 3 salondan oluşuyor. Şato, bahçesiyle birlikte 7 dönümlük bir arazi üzerine kurulu.