BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.493,00
HABER /  DÜNYA

HÜSEYİN ÇELİK: KURDUN VAZİFESİ KOYUNU YEMEKTİR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Bilecik’te temaslarda bulundu ve eğitim üzerine k...

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Bilecik’te temaslarda bulundu ve eğitim üzerine konferans verdi. Çelik burada yaptığı konuşmada yabancı düşmanların yerli işbirlikçileriyle ilgili olarak ilginç bir benzetme yaptı.
Bilecik Programına Bilecik Valiliğini ziyaret ederek başlayan Çelik, daha sonra Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine geçerek üniversiteyi gezdi ve Rektör Prof. Dr. Azmi Özcan’dan bilgi aldı.
AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı’nın engellilerle ilgili programına katılıp buradan engelli çocuklarla ve aileleri ile sohbet etti.
Çelik, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin her hafta Çarşamba günü düzenlediği Tarih ve Kültür Sohbetlerine katılıp, konferans verdi. Eğitim konusunda bilgi veren Çelik, öğrencilerin sorularını da cevapladı.
Çelik, Türkiye’de en çok kullanılan kalıplardan birisi yabancı düşmanların yerli işbirlikçileri şeklinde olduğunu belirterek, onların görevlerini yaptığını söyledi ve "Çoban diyorki; koyunlarımı saldım çayıra mevlam kayıra. Sürüsüne köpek katmadı, yardımcı çoban almadı, silah almadı. Kurtlar geldi sürüyü halletti. Bu durumda çoban çıkıp ortaya ’kahrolsun kurtlar’ diye bağırırsa kendi ahmaklığını tescil ettirmenin ötesinde bir şey yapmış olur mu? Kurdun vazifesi koyunu yemektir. Kurdun tabiyatında koyunu yemek var. Senin görevin ise koyunlarını ona yedirmemektir."
(İHA)